Direktlänk till inlägg 17 november 2008

HOT or NOT!

Av Andreas Weinås - 17 november 2008 21:33

Jag har lovat att hålla mig ifrån sågningar av personers smak och klädstil för att jag vill snarare hylla än trycka ner någons stil. Detta inlägget kommer gå emot det jag har sagt tidigare när jag kommer hylla ett par kända ansiktens kostymval och smak men även kritisera en eller ett par personers missar i framförallt storlek.


HOT!


Daniel Craig - HOT!

Helt fantastiska skräddarsydda kostymer från Tom Ford som Craig visat sig i, i samband med nya Bondfilmen där Bond har Ford som sin skräddare.

Bild: men.style.com



Evan Mcgregor - HOT

Ses ofta i designern Neil Barretts kostymer och skinnjackor och jag fastnade starkt för denna bilden. Kostymen är kanske inte lika klassisk som Craigs ovan men passformen är precis den som jag söker på en kostym. Elegant, välskräddad och med smalt snitt. Lagom klassisk med 2 knappar och varken låg eller hög skärning. (där slagen möts vid översta knappen) Klockren längd på byxor som visar hela skorna men inte strumporna.


Bild: www.neilbarrett.com



Keith Urban - HOT

Keith har valt en mellangrå tredelad kostym och har lyckats att få en så klassisk klädsel som just tredelad kostym att kännas t om coolare och lika rockigt som skinnjackan.

Bild: men.style.com


Flea - NOT!

Detta är den typen av stil jag känner är under all kritik. Alla bör ha rätt att ha sin egen stil, inget snack om saken men när man väljer en modell av kostym som i detta fallet så tydligt har minst 10 cm för långa byxor och inte är menad att sitta på detta sättet blir det helt enkelt bara fel! Sen höjer inte hans skor och hatt stilpoängen heller för den delen.

Bild: men.style.com



Peter Sarsgaard - NOT!

Här förekommer samma fenomen som på bilden ovan då man helt enkelt valt en för stor storlek på kavajen. Detta är ett vanligt beteende i Sverige då många män hävdar att "de måste kunna ha en tröja under". Detta påstående är FEL! eller snarare du skall kunna ha en TUNN tröja under men inte en OVERALL! Är man osäker på storlek så fråga personalen.

Bild: men.style.com

 
 
fabian

fabian

19 november 2008 15:53

Kan du inte skriva ett inlägg om köp av begagnade plagg på nätet? Hur säkert det är när man köper av privatpersoner osv.. Vore tämligen intressant.

http://www.fabelsvarld.com

 
Ingen bild

gg

19 november 2008 17:04

notera också att peter har knäppt som ett påverkat cp-barn! endast mittenknappen ska knäppas

 
Ingen bild

andreas weinås

20 november 2008 07:19

Fabian: Det kommer ett inlägg av den karaktären på fredag...

GG: Du har helt rätt i det du säger! Jag har hört många hävda att det endast är nedre knappen som skall vara oknäppt men jag håller med dig om att det är klart snyggare med bara mittersta i en tre-knäppt blazer.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andreas Weinås - 12 februari 2009 08:43

  Nu efter mycket besvär och fantastisk hjälp av Fabian på fabels värld är den nya versionen av Fashion4fun klar!  Den hittar ni på http://fashion4fun.com   Den här sidan kommer finnas kvar för er som vill läsa äldre inlägg men ej uppdateras. Kommen...

Av Andreas Weinås - 11 februari 2009 16:21

  Många av er har säkert redan sett det och en del har kanske ingen facebook profil men för er övriga vill jag nämna att fashion4fun nu finns som grupp på facebook. Även om den inte uppdateras jätteofta så kommer viktiga händelser och ev. kontaktinfo...

Av Andreas Weinås - 11 februari 2009 08:29

  Ett stort steg imot att bli vuxen är när man för första gången skall omplacera sina sparpengar i en bankportfölj. Det är något av en ovan situation där det gäller att få klart för sig vilken typ av risk man vill ta för att öka värdet på sina arma s...

Av Andreas Weinås - 10 februari 2009 21:13

  Jag spinner vidare på konsten att matcha färger tillsammans och olika effekter detta kan ge. I inlägget "blå/beige/brun" nämnde jag hur tre färger kan passa bra tillsammans och i detta inlägget kommer jag gå in på hur man bäst plockar upp en färg u...

Av Andreas Weinås - 9 februari 2009 10:51

  Jag skrev ett inlägg om hur det vida modet i byxväg är på väg att få ett rejält uppsving. Fat denna gången är det på ett nytt sätt. Byxorna ger lite av en Charlie Chaplin känsla och har ofta relativt hög midja. Bottega Veneta är det märke som kansk...

Ovido - Quiz & Flashcards