Alla inlägg den 3 september 2008

Av Andreas Weinås - 3 september 2008 21:39

idag var det fika med min lillebror och valet av jacka var inte helt hundra med tanke på att vi har världens tråkigaste väder ena stunden och strålande sol andra denna veckan..


Mockajacka / Diesel / Kastellgatan

T-shirt / Neil Barrett / Kungsgatan 9b

Jeans / Dondup / Kungsgatan 9b

Scarf / Violas

Halsband / Cornelia / present från Viola


Av Andreas Weinås - 3 september 2008 09:47

Belgiska N.D.C (Nom De Code) är en av få skotillverkare som uteslutande gör sina skor för hand. Dom lyckas skapa klassiska herrskor med aktuell touch som gör dem roligare än andra handsydda skor som Churches och Crocket & Jones. I kollektionen finns alltfrån den klassiska randsydda herrskon i svart, brunt, läder, mocka till fantastiska seglarskor. Jag själv äger två par från märket och är jättenöjd med kvaliten. Eftersom alla skor görs för hand är priset i överkant men samtidigt så är dessa skor inte säsongsbetonade och om man sköter om dem så håller de i många år. Och klassiska herrskor kommer aldrig bli omoderna. Tips är att leta på rean då skorna kostar ungefär som ett par vanliga skor.


Klassisk ca 3000kr




Seglarsko ca 2200kr

 





Ankelboots ca 3500kr





Höga Boots ca 4500kr

Av Andreas Weinås - 3 september 2008 09:34

Denna hösten kommer Bootsen tillbaka. Det är alltfrån militärstövlar, mc boots, ridstövlar, ankelhöga, Bruna, Svarta, läder och mocka.Bland andra svenska filippa K har i år med ett par svarta Mc boots i kollektionen. Mitt råd är dock att vänta med cowboybootsen ett tag till. Titta runt på second hand för den slitna stilen då bra skinnboots kan kosta flera tusen nya.


Martin Margiela


Gucci


Prada

Ovido - Quiz & Flashcards