Alla inlägg den 17 september 2008

Av Andreas Weinås - 17 september 2008 22:02

En bas garderob är inte fullständig utan minst en slips. Slipsen är för många förknippad med jobb och kan kännas som en del av dagens "uniform" Jag hävdar att slips borde användas mer för att det är snyggt och inte för att det är en dresscode. Satsa på att ta upp en färg från nått annat i din outfit i slipsen men håll den diskret och inte i för skrikande färger är mitt tips.


Det finns ylleslipsar som är mer avslappnade, Silkeslipsar för mer propra stunder, smala slipsar för en modernare look, breda slipsar för formella tillfällen. Något man bör tänka på är att vita slipsar är starkt förknippat med begravning då de nära anhöriga bär vit slips till vit skjorta och mörk kostym.


Bild: Manolo.se

Av Andreas Weinås - 17 september 2008 12:30

Om ni bestämmer er för att köpa en fluga nu i höst rekommenderar jag att ni köper en man knyter själv. Flugan får en mer personlig och inte lika "perfekt" look när den görs själv. Jag själv äger endast en färdigknuten men skall ifortsättningen köpa oknutna. Vissa hävdar bestämt att det är lika stort stilbrott med färdigknuten fluga som färdigknuten slips.


Bild: Men.style.com

Ovido - Quiz & Flashcards