Alla inlägg den 11 september 2008

Av Andreas Weinås - 11 september 2008 21:29

detta inlägg är det första i kategorin stiltips där jag tänker tipsa om små detaljer man kan använda sig av för att höja sin outfit ytterligare.


För några år sedan så skulle man på vissa nattklubbar ha skjortan uppknäppt till midjan och gärna utanför byxorna och med en slips löst knuten kring halsen. Denna tiden tycker jag har gjort sitt för att lämna plats åt andra detaljer när det gäller just skjortan.


Knäpp skjortan hela vägen upp.

Detta är en riktigt snygg detalj som kan förgylla en stil jättemycket och få en avslappnad stil att kännas än mer moderiktig. Passar väldigt bra om man har smala slag på kragen som inte riktigt kommer till sin rätt uppknäppt.


Har man kavaj och skjortan uppknäppt så bör den vara instoppad enligt mig medans det kan vara schysst att ha den utanför byxorna om du har knäppt hela vägen.

Burberry Prorsum

Bild: men.style.com

Tom Ford är en flitig förespråkare för den "sexigt" uppknäppta skjortan.


Av Andreas Weinås - 11 september 2008 15:25

Detta inlägg är tillägnat Butiken Kastellgatan som ligger på just kastellgatan 16. Det är en Outlet lokal som anordnar utförsäljningar till ca 70% av ordinare pris var och varannan vecka. Butiken har trevlig personal och ligger centralt och arbetar med bla. Velour, Whyred, Diesel, Junk Deluxe och Revolution. Nästa vecka är butiken stängd men veckan efter det kan jag varmt rekommendera alla som läser detta dit då de kör en utförsäljning av Fred Perry/Revolution till mkt förmånliga priser. För mer info om butiken och varumärken gå in på www.kastellgatan.com

Ovido - Quiz & Flashcards