Alla inlägg den 23 september 2008

Av Andreas Weinås - 23 september 2008 21:48

Ett av de allra stilfullaste och mest tidlösa plaggen i basgarderoben är Peacoaten. Detta ytterplagg härstammar från sjön och är vanligtvis tillverkad i tjockare ull. Märken att hålla utkik efter om man är ute efter plagg som detta är Martin Margiela och Dries van Noten för de med en lite större plånbok men även H&M lanserar varje år varianter till lågt pris.

Av Andreas Weinås - 23 september 2008 10:30

Hatt är ett återkommande ämne på bloggen och här kommer 5 olika sätt att bära den på.


Uppklätt:

Hatten är ett klassiskt plagg som alltid förknippats med stil och kan utan problem bäras till kostym för att liva upp outfiten.



Nerklätt:

Samma hatt går lika bra att använda i en mer nerklädd stil. Tänk på att göra små förändringar som att luta hatten bakåt på huvudet för att få en mer avslappnad look.



Stråhatten:

Stråhatten är perfekt för sommarhalvåret då det kan kännas lite varmt och dystert med filthatten ovan. Här är Andre 3000 som är en flitig bärare av just stråhatten till allt från piketröja till smoking.


Gubbkepsen:

Gubbkepsen är väl som namnet säger mer av en keps men vad det gäller huvudbonader är gubbkepsen ett av det mest stilfulla men också svårburna  plagg.


Panamahatten:

Panamahatten är min personliga favorit på sommarn. Den kan bäras lätt och ledigt till skjorta och dressade shorts och är en symbol för slappa sommardagar iaf för mig.

Ovido - Quiz & Flashcards