Alla inlägg den 17 januari 2009

Av Andreas Weinås - 17 januari 2009 16:48


Denna bilden skulle mycket väl kunna bli den coolaste och mest inspirerande enligt mig 2009. Att Daniel Craig har snygg kläddstil är väl inget nytt men det är första gången jag ser honom klä ner en kostym med en scarf på detta sättet. Resultatet är magiskt!


Bild: www.men.style.com


Av Andreas Weinås - 17 januari 2009 01:29


Solglasögon är en accessoar som brukar vara extremt påverkad av rådande trender men även din övriga outfit.

 Väldigt få solglas passar lika bra till dressat som stranden så mitt tips är variation. Satsa på flera olika sorters modeller av olika prisklass för att kunna ha ett par för alla stunder.



Man brukar säga att det finns två anledningar till att bära solglasögon. Det ena är för att skydda ögonen mot farlig uv-strålning, den andra är rent estetisk för att de är snygga. Alla människor bör ha minst ett par av varje kategori. Självklart finns det inget som säger att glasögon med bra glas inte skulle vara snygga, tvärtom! Men bra solglasögon är dyra och med en trendvariation från år till år kan det vara svårt att motivera ett köp av nya kvalitetsglas varje år.



Välj då ett par billigare trendglasögon men välj en tidlös modell som aldrig blir fel när det kommer till köp av de dyrare modellerna.


Ett råd när man väljer att köpa billigare glasögon är att om man vill ha en modell som liknar en speciell designers, välj då en "kopia" från ett riktigt, om än lågprismärke snarare än piratkopior. En sak att en modell kan likna ett par designerglas i modellen men att ha designerns namn dåligt tryckt på sidan kommer bara kännas billigt, fel och som att man försöker visa upp nått man inte har.

 

Jag har både solglas i 2000krs klassen med kvalitetsglas samt modeller från både H&M och Prestige för under 200kr.

 

För enligt mig är det ändå stilen eller kvaliten snarare än namnet på glasögonen man är ute efter?


Av Andreas Weinås - 17 januari 2009 01:01


Förra året blev de dressade shortsen extremt populära igen. Ofta i färgerna vitt, beige och marinblått gick tankarna till seglarmodet.

Dsquared



I år har shortsen taget ytterligare en ny form. De är fortfarande dressade i material men vad som är unikt för iår är att nästan alla modeller är väldigt vida, samt med ett tydligt uppvik.

Just detaljen att vika upp plagg börjar bli extremt uttjatad då det förra sommaren exploderade och kändes som allt från chinos till kavaj ska rullas upp. Det är en stor skillnad på en ärm som ser nonchalant upprullad ut i bekvämlighetssyfte och en utstuderat "stylad" upprullning. Det är mitt råd när det gäller denna trenden. Undvik de extrema uppviken för att inte se för utstuderad ut samt välj en något vidare modell på byxor för att få en naturligare slapp look.

 

Neil Barrett


Gillar man trenden så varför inte men desto längre man fortsätter med detta, desto större risk tar man att bli tagen för Idol eller dokusåpakändis. För snart har deras stylister släppt de söndriga jeansen och kostymvästen med rosariokorset runt halsen och då är det dags för den "nya trenden" med uppvikta chinos.

 

Obedient Son


Bilder: www.men.style.com

Ovido - Quiz & Flashcards