Alla inlägg den 20 januari 2009

Av Andreas Weinås - 20 januari 2009 20:54


Jeansmodet har de senaste 10 åren gått från det extrema slitningar som var populära i början av 2000-talet, till smala råjeans och nu till det mer naturligt slitna dvs. att det skall se ut som du faktiskt slitit dem själv. Mina favoriter till sommarn är jeans i rak passform med ljusa tvättar.

  


Dessa typer av jeans passar extremt bra med ljusa färger då kontrasten inte blir så stor. Testa att kombinera med en ljus t-shirt och ofodrad kavaj i t ex beige.


Från vänster: Revolution, Dondup "sam", We are Replay och Dondup "scott" 



Av Andreas Weinås - 20 januari 2009 11:16


1. Simon Baker

Jag gillar att man vågar gå från den svarta smokingen till en midnattsblå variant istället. Detta är fullt accepterat i klädkoden och gör att man ser slagen och revärerna tydligare.




2. Daniel Craig

Craig har även han valt en midnattsblå modell i detta fallet från burberry. Men här ser vi såkallade sjalslag istället som också kan vara snyggt.




3. Tom Cruise

Väljer man en svart klassisk smoking är detta ett snyggt alternativ enligt mig. Jag gillar dubbelknäppt med spetsiga slag på formella plagg och mycket mer formellt än smoking blir det inte.


Bilder: www.men.style.com

Av Andreas Weinås - 20 januari 2009 08:49


Denna herren har mixat färg och mönster på ett väldigt roligt sätt. Kanske inte för den blyge men det är personer som dessa som ger inspiration åt oss mindre vågade.

Notera matchningen av flugan och skorna.


Bild: the sartorialist / www.men.style.com


Ovido - Quiz & Flashcards