Alla inlägg den 19 januari 2009

Av Andreas Weinås - 19 januari 2009 22:02


Ibland under modeveckorna runt om i världen kan man känna att den största inspirationen kommer från folket utanför visningarna snarare än själva catwalken. Många besökare kan vara extremt klädda med senaste trenderna men det är ändå gatuanpassat och personligt på ett sätt som är svårt att känna i just catwalkbilder.


Den visning som lockat de bäst klädda besökarna hittills verkar vara

Jil Sanders där dessa tre herrarna stod ut i mängden.

Skön bohemisk stil



Få kostymer är lika stiliga som de dubbelknäppta om man bär upp dem som mannen på bilden gör. Han känns som en korsning av Paulo Maldini och Al Pacino i Carlito´s Way.



Säger bara: CHUCK BASS!


Bilder: the sartorialist / www.men.style.com

Av Andreas Weinås - 19 januari 2009 15:39


Hittade denna bilden på the sartorialist och kände hur trött jag har kommit att bli på det extrem tajta korvskinnsmodet i byxväg. Jag är långt ifrån en anhängare av vida byxor men detta liksom alla extrema stilar tenderar att bli så extremt uttjatade. Något annat som slog mig är hur grymt snyggt klädd mannen på bilden var i övrigt. Med ett par smala men normala byxor hade det varit extremt svårslaget.

 Bild: www.thesartorialist.com

Av Andreas Weinås - 19 januari 2009 08:25


 I lördags var det lagfest och detta var kvällens outfit.

 



Att mixa den dressade kavajen från Grifoni med jeansen från Dondup och bootsen från N.D.C tog bort den mest formella känslan.


Ovido - Quiz & Flashcards