Alla inlägg den 2 januari 2009

Av Andreas Weinås - 2 januari 2009 18:52

Årets sista dag blev också bloggens populäraste då för första gången över 200 unika besökare varit inne och läst under ett dygn.

 


Man har börjat se vissa tendenser som att besökarantalet minskar på helger då förmodligen färre sitter vid datorn. Annars så har takten på besökarna ökat från månad till månad men detta är inte så konstigt då det tar ett tag för folk att höra talas om den. Något som jag tyckte var lite konstigt däremot var att antalet besökare ökade med endast ett fåtal mellan oktober och november för att sen lavinartat öka med över 1000 besökare mellan november och december.

Hoppas att trenden håller i sig och jag skall försöka tillmötesgå era önskningar om ni har några angående vilka ämnen som skall tas upp.


Jag kan nämna att det förbereds en hel del om vårens och sommarens plagg och stilar men kommer nog vara lite mindre trendbetonat och mer tidlöst stilmässigt. Men självklart kommer en redovisning från vårens visningar och vad jag gillade bäst.


God fortsättning önskar Andreas på Fashion4fun


Av Andreas Weinås - 2 januari 2009 12:40

Sist ut i denna kategorin är sista kvällen på året. Det blev middag med nära och kära hos Fabian, som för tredje året i rad stått som värd för nyårssupén. Det blev en mycket lyckad kväll utan några större skandaler.

Här följer en del av bilderna från kvällen.





Bilder: Jessica Helleberg





 



Bilder: Fabian Synneby

Ovido - Quiz & Flashcards